سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

رئیس مجلس عراق به ایران می آید

محمد الحلبوسی: اکنون همه باید برای امنیت و ثبات منطقه همکاری کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۰ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 06
کد خبر: ۴۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد الحلبوسی رییس مجلس نمایندگان عراق در دیدار با حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رییس مجلس شورای اسلامی و مدیرکل بین الملل با ابلاغ سلام به مقامات ارشد جمهوری اسلامی ایران و رییس مجلس شورای اسلامی، گفت: معتقدم این دیدار ها باعث تقویت هر چه بیشتر روابط دو کشور می شود. ارزیابی ما از سفر و مذاکرات اخیر وزیر امورخارجه ایران به عراق، مثبت است و ان شاءالله در سال جدید میلادی و در اولین فرصت مناسب به ایران سفر خواهم کرد.

وی افزود: ما علاقمندیم که روابط پارلمانی دو کشور بیش از پیش تقویت شود. تقویت روابط کمیسیون ها و گروه های دوستی-پارلمانی اهمیت دارد و وجود طولانی ترین مرز مشترک بین دو کشور و همسایگی ایجاد می کند که هیچ دشمن فرضی هم نتواند روابط دو کشور را تحت تاثیر قرار دهد. عراق می خواهد مشکل همه منطقه حل شود و حضور شما در کنفرانس بین المللی بغداد (الرافدین) مهم بود و باید گفتگو های منطقه ای تقویت شود.

الحبوسی افزود: امروز نمایندگان سعودی و امارات و شما از سوی ایران در میزگرد اجلاس بین المللی بغداد گفتگو و حتی مناقشه داشتید من هم در بخشی از اجلاس حضور داشتم این گفتگوها به نفع منطقه است. خوشبختانه داعش پایان یافت ولی باید برای تثبیت امنیت قدم های محکمی برداریم. معتقدم که اکنون همه باید برای امنیت و ثبات منطقه همکاری کنیم.

طرفین در این دیدار آخرین وضعیت همکاری های پارلمانی ، وضعیت منطقه ای و بین المللی را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار